Вашите прашања се важни за нас. Пратете ни порака, а ние ќе се потрудиме да го одговориме секое ваше прашање.

ул. Влае бр. 42, Скопје 1000, Македонијa

+389 (0)2 2048 038, +389 (0)71 371 574